Oh! Már a látványától is híztam néhány kilót! Volna néhány kérdésem: Mi volt a recept:-) ? Hol lehet szerezni olyan formát, amiben készítettétek a bonbonokat? Hátha az idei szaloncukrunknak szebb formát tudnék adni:-)
Cecília, én is most kutatom, hol lehet vásárolni. Két helyet mondtak biztosra: Bakó Hungária valahol Szigetszentmiklóson és Kőbányán a Goodwill Kft. Náluk mindent meg lehet venni. Receptem van, azt tudok adni, de elég macerás munka. Én is tervezem, hogy szaloncukrot feltétlenül készítenék!
Köszönjük a linkeket. A főzősuliban kicsit megoszlottak a vélemények a szilikonos és hagyományos (poli-valami műanyag) formák között az utóbbi javára. A formák "kibélelése" miatt és a felesleges csoki lehúzása miatt jobb a nem mozgós szilikon. De mivel ennyire lehet kapni, kíváncsi lennék, hogyan lehet ezzel bonbont készíteni :-)
Jaj, de jó, köszönöm! Nem sokára fent lesz nálam az egészséges szaloncukor lépésről lépésre. A terészetgyógyász gyerekorvosunk megbízott a feladattal. :-) Nagy megtiszteltetés ez számomra. :-)
8 megjegyzés:
Oh! Már a látványától is híztam néhány kilót! Volna néhány kérdésem: Mi volt a recept:-) ? Hol lehet szerezni olyan formát, amiben készítettétek a bonbonokat?
Hátha az idei szaloncukrunknak szebb formát tudnék adni:-)
Cecília, én is most kutatom, hol lehet vásárolni. Két helyet mondtak biztosra: Bakó Hungária valahol Szigetszentmiklóson és Kőbányán a Goodwill Kft. Náluk mindent meg lehet venni.
Receptem van, azt tudok adni, de elég macerás munka. Én is tervezem, hogy szaloncukrot feltétlenül készítenék!
Itt egy link a temperáláshoz:
http://www.kersicoop.hu/erdekesseg/temperalas/
http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432
http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432
http://gasztroshop.hu/index.php?productID=436
http://gasztroshop.hu/index.php?productID=435
http://gasztroshop.hu/index.php?productID=441
Köszönjük a linkeket. A főzősuliban kicsit megoszlottak a vélemények a szilikonos és hagyományos (poli-valami műanyag) formák között az utóbbi javára. A formák "kibélelése" miatt és a felesleges csoki lehúzása miatt jobb a nem mozgós szilikon. De mivel ennyire lehet kapni, kíváncsi lennék, hogyan lehet ezzel bonbont készíteni :-)
Jaj, de jó, köszönöm!
Nem sokára fent lesz nálam az egészséges szaloncukor lépésről lépésre. A terészetgyógyász gyerekorvosunk megbízott a feladattal. :-) Nagy megtiszteltetés ez számomra. :-)
De természetesen a recepted nagyon érdekel... mielőtt a lényeget lehagyom...
Jövő héten leírom a receptet és a szaloncukor is nagyon érdekel!
Megjegyzés küldése