Sütünk és sütünk...

A múlt héten kétszer is nagyipari kenyérsütésre került sor. Barátok, ifisek ízlelték a kenyereket, bagetteket, grissinit és az új focaccia-t régi és új receptek alapján. Fűszeres Eszter 1 kg lisztes kenyér recept adagjából már 6 db bagettet tudok sütni, és mindig-mindig nagy siker!


Mindenképpen meg kell említenem a Boldoczki-féle pálinkát. Minden ízében kóstoltuk, fantasztikus, reméljük nemsokára brand-name lesz és elérhető. Ígéretem van arra, hogy elmehetek majd lefotózni a pálinkafőzdét...


Először sütöttem focaccia-t, olajbogyós és fokhagymás, majd másnap lilahagymás változatban, Dolce Vita receptjei alapján. Melegen, sütőből kivéve és az asztalra téve nem érték meg az öt percet...

Receptek a következő gasztro-blogokon:
pitát is lehet sütni!
egyik fajta focaccia és grissini
másik fajta focaccia

Nincsenek megjegyzések: