A múlt héten kétszer is nagyipari kenyérsütésre került sor. Barátok, ifisek ízlelték a kenyereket, bagetteket, grissinit és az új focaccia-t régi és új receptek alapján. Fűszeres Eszter 1 kg lisztes kenyér recept adagjából már 6 db bagettet tudok sütni, és mindig-mindig nagy siker!
Mindenképpen meg kell említenem a Boldoczki-féle pálinkát. Minden ízében kóstoltuk, fantasztikus, reméljük nemsokára brand-name lesz és elérhető. Ígéretem van arra, hogy elmehetek majd lefotózni a pálinkafőzdét...
Először sütöttem focaccia-t, olajbogyós és fokhagymás, majd másnap lilahagymás változatban, Dolce Vita receptjei alapján. Melegen, sütőből kivéve és az asztalra téve nem érték meg az öt percet...
pitát is lehet sütni!egyik fajta focaccia és grissini
másik fajta focaccia
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése