Nos, ha van olyan Csillagánizs óra, amin nekem (a macaronon túl) kötelező a részvétel, akkor a méltán világhírű angol konyha az.
De a viccen túl, tényleg nagyon jó volt együtt főzni Frideczky Andrással. Abszolút segítőkész, abszolút profi és abszolút laza és humoros volt.
Készítettünk szifonos tormahabot, sütöttünk báránygerincet (hurrá!) borsós-mentás mártással és volt obligát Yorkshire pudding, citromkrémes trifle és kekszike is. Amit haza is lehetett volna vinni, ha titokban nem ettem volna meg a trolin, a buszon, majd a trolin. Büszkén vittem haza üresen a kekszes dobozt...
De a viccen túl, tényleg nagyon jó volt együtt főzni Frideczky Andrással. Abszolút segítőkész, abszolút profi és abszolút laza és humoros volt.
Készítettünk szifonos tormahabot, sütöttünk báránygerincet (hurrá!) borsós-mentás mártással és volt obligát Yorkshire pudding, citromkrémes trifle és kekszike is. Amit haza is lehetett volna vinni, ha titokban nem ettem volna meg a trolin, a buszon, majd a trolin. Büszkén vittem haza üresen a kekszes dobozt...
You can find further information here: Csillagánizs Főzőiskola
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése