Egy vasárnap délután

Eső, borongós idő. A konyhában átható medvehagyma illat. Készülnek a pogik, a kenyér és a kiflik. Fordított sorrendben. Minden finom lett.

10 megjegyzés:

Melinda írta...

Hmmm,de nagyon guszták!!:D
Ügyi vagy Ági!
A medvehagymát itthon vetted(Pilisen)? Még nem próbáltam(enni se) soha:DDD Az íze olyan (hasonló),mint a zöldhagyma?

(U.i.:a szóellenőrzésem a torta:-DDD)

p_agnes írta...

Szia Melinda!!! A medvehagymát Pesten vettük piacon - az angol neve wild garlic, és valóban erősen fokhagyma illatú :-)
Most hallottam, hogy a monori Oázis-ban kapható!!!

torta :-)

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
p_agnes írta...

Szia, welcome again!!!

H.Kata írta...

Beugorhatok a receptért? A medvehagyma (Bärlauch) nálunk szerencsére ismertebb, mint itthon :)

Névtelen írta...

:-) Thanks!!!

p_agnes írta...

Kata, persze, gyere!!!

fnorci írta...

szia Agi :) mar regota olvasom a bloggod es nagyon megtetszett ez a recept, uh ma ki is probaltam, es nagyon fini lett :)

latom, hogy milyen jol vagytok es a picik sem olyan picik mar,


puszilok Mindenkit :)

F. Nori

agnus írta...

ezek milyen szépek!

p_agnes írta...

nagyon köszönöm a kedves bejegyzéseket! de jó is csak úgy itthon sütögetni... mostanában nem sok esélyem volt rá :-(