A vidéki Larousse újabb felvonása - disznótor erős idegzetűeknek!

3 éve nincs tél disznótor nélkül. Bizonyos evolúció azonban megfigyelhető - a kezdeti megfigyelő státuszból aktív részeseivé váltunk őseink hagyományának. A disznótor lényegét és fontosságát nem is elemezném, van, akinek a vérében van, van, akinek nincs. Ők még véletlenül se nézzék meg a fotókat! :-)
Akik viszont bírják az ilyesmit, bátran nézegessék tradíció és a posztmodern találkozását egy 2013-as disznótor fotóiban. Szakszerűség, vidámság, tökéletes ízek és családias hangulat. Külön köszönet a házigazda családnak, a böllérnek és segítőjének és mindenkinek, aki itt volt velünk ezen a napon!
Nem mellékes, hogy a gyerekek számára örök emlék és igazi formálódás egy ilyen nap. Részt vehetnek a felnőttek munkájában, megfigyelhetik azt a munkát, ami étket tesz az asztalra, megtanulhatják értékelni az ember ősi feladatát, hogy ellássa magát és gondoskodjon a család mindennapi betevőjéről. Büszke vagyok rá, hogy ezt mi is átadhatjuk gyermekeinknek, hiszen mi is ebben nőttünk fel, ezt láttuk a nagyszülői házban.
A disznótor nem megy ki a divatból. De még hájast meg kell tanulnom sütni!


Nincsenek megjegyzések: