Bonbon-gyár a Csillagánizsban

8 megjegyzés:

Cecília írta...

Oh! Már a látványától is híztam néhány kilót! Volna néhány kérdésem: Mi volt a recept:-) ? Hol lehet szerezni olyan formát, amiben készítettétek a bonbonokat?
Hátha az idei szaloncukrunknak szebb formát tudnék adni:-)

p_agnes írta...

Cecília, én is most kutatom, hol lehet vásárolni. Két helyet mondtak biztosra: Bakó Hungária valahol Szigetszentmiklóson és Kőbányán a Goodwill Kft. Náluk mindent meg lehet venni.
Receptem van, azt tudok adni, de elég macerás munka. Én is tervezem, hogy szaloncukrot feltétlenül készítenék!

p_agnes írta...

Itt egy link a temperáláshoz:

http://www.kersicoop.hu/erdekesseg/temperalas/

ciryll írta...

http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432

http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432

http://gasztroshop.hu/index.php?productID=436

http://gasztroshop.hu/index.php?productID=435

http://gasztroshop.hu/index.php?productID=441

p_agnes írta...

Köszönjük a linkeket. A főzősuliban kicsit megoszlottak a vélemények a szilikonos és hagyományos (poli-valami műanyag) formák között az utóbbi javára. A formák "kibélelése" miatt és a felesleges csoki lehúzása miatt jobb a nem mozgós szilikon. De mivel ennyire lehet kapni, kíváncsi lennék, hogyan lehet ezzel bonbont készíteni :-)

Cecília írta...

Jaj, de jó, köszönöm!
Nem sokára fent lesz nálam az egészséges szaloncukor lépésről lépésre. A terészetgyógyász gyerekorvosunk megbízott a feladattal. :-) Nagy megtiszteltetés ez számomra. :-)

Cecília írta...

De természetesen a recepted nagyon érdekel... mielőtt a lényeget lehagyom...

p_agnes írta...

Jövő héten leírom a receptet és a szaloncukor is nagyon érdekel!