tag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post6466023268269627375..comments2023-03-22T02:04:25.169-07:00Comments on a golden thread runs through: Bonbon-gyár a Csillagánizsbanp_agneshttp://www.blogger.com/profile/00603043511747361557noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-25948339045072700052010-11-26T22:05:12.893-08:002010-11-26T22:05:12.893-08:00Jövő héten leírom a receptet és a szaloncukor is n...Jövő héten leírom a receptet és a szaloncukor is nagyon érdekel!p_agneshttps://www.blogger.com/profile/00603043511747361557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-22701389002117106832010-11-26T15:48:17.983-08:002010-11-26T15:48:17.983-08:00De természetesen a recepted nagyon érdekel... miel...De természetesen a recepted nagyon érdekel... mielőtt a lényeget lehagyom...Cila Zzyhttps://www.blogger.com/profile/06504515344434406270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-28767019076029902642010-11-26T15:47:07.759-08:002010-11-26T15:47:07.759-08:00Jaj, de jó, köszönöm!
Nem sokára fent lesz nálam a...Jaj, de jó, köszönöm!<br />Nem sokára fent lesz nálam az egészséges szaloncukor lépésről lépésre. A terészetgyógyász gyerekorvosunk megbízott a feladattal. :-) Nagy megtiszteltetés ez számomra. :-)Cila Zzyhttps://www.blogger.com/profile/06504515344434406270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-75749955725634899382010-11-16T11:27:44.728-08:002010-11-16T11:27:44.728-08:00Köszönjük a linkeket. A főzősuliban kicsit megoszl...Köszönjük a linkeket. A főzősuliban kicsit megoszlottak a vélemények a szilikonos és hagyományos (poli-valami műanyag) formák között az utóbbi javára. A formák "kibélelése" miatt és a felesleges csoki lehúzása miatt jobb a nem mozgós szilikon. De mivel ennyire lehet kapni, kíváncsi lennék, hogyan lehet ezzel bonbont készíteni :-)p_agneshttps://www.blogger.com/profile/00603043511747361557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-80343344830253407862010-11-16T10:43:32.151-08:002010-11-16T10:43:32.151-08:00http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432
htt...http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432<br /><br />http://gasztroshop.hu/index.php?productID=432<br /><br />http://gasztroshop.hu/index.php?productID=436<br /><br />http://gasztroshop.hu/index.php?productID=435<br /><br />http://gasztroshop.hu/index.php?productID=441ciryllhttps://www.blogger.com/profile/05251719790352831055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-49339800854800224032010-11-16T04:22:59.496-08:002010-11-16T04:22:59.496-08:00Itt egy link a temperáláshoz:
http://www.kersicoo...Itt egy link a temperáláshoz:<br /><br />http://www.kersicoop.hu/erdekesseg/temperalas/p_agneshttps://www.blogger.com/profile/00603043511747361557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-25550711536275603012010-11-16T03:05:52.316-08:002010-11-16T03:05:52.316-08:00Cecília, én is most kutatom, hol lehet vásárolni. ...Cecília, én is most kutatom, hol lehet vásárolni. Két helyet mondtak biztosra: Bakó Hungária valahol Szigetszentmiklóson és Kőbányán a Goodwill Kft. Náluk mindent meg lehet venni.<br />Receptem van, azt tudok adni, de elég macerás munka. Én is tervezem, hogy szaloncukrot feltétlenül készítenék!p_agneshttps://www.blogger.com/profile/00603043511747361557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472399242891673397.post-60301889600594162542010-11-15T15:17:20.789-08:002010-11-15T15:17:20.789-08:00Oh! Már a látványától is híztam néhány kilót! Voln...Oh! Már a látványától is híztam néhány kilót! Volna néhány kérdésem: Mi volt a recept:-) ? Hol lehet szerezni olyan formát, amiben készítettétek a bonbonokat?<br />Hátha az idei szaloncukrunknak szebb formát tudnék adni:-)Cila Zzyhttps://www.blogger.com/profile/06504515344434406270noreply@blogger.com