Két születésnap, egy olasz étterem, néhány kardvívó csapat

Igyekszem nagyon pozitív étteremkritikát és persze élménybeszámolót írni. A Pomo D'Oro étterem egy olasz étterem Budapest szívében. Jó hely. 4 felnőtt és 3 egykorú gyermek számára is szuper hely. Kitűnő az olasz kaja felhozatal, klassz a bor és a grappa, kellően túlbuzgó a pincér, szívmelengető celebspotting és egy orosz, majd egy francia (vagy olasz) kardvívó csapat. 
Mindezeken túl a lényeg mégis a nagy olasz családi vacsora volt, két fiútestvér azonos napon történő születésnapjával (mi ezt a családi hagyományt úgy vittük tovább, hogy egy napon szültem 3 gyereket, soha ne kelljen összetéveszteni a gyerekek születésnapját). Volt köri, aki nagybácsi, és vele a leendő köri-nagynéni, pizza meg spagetti, anyának tenger gyümölcseivel tészta és desszert is bőven. 
A Pomo D'Oro-ba belefér az uptown-restaurant feeling, a házias nagycsaládos bensőségesség és a turista-csalogatás is. Sose rossz, ha egy étterem tele van.
A fotó-technikát most nem taglalnám, katasztrofális mobillal egy homályos étteremben fotózni. Pont. Viszont azt el kell mondanom, hogy a három pezsgősüveget nem a fiúk fogyasztották el :-)

Nincsenek megjegyzések: