Nyárbúcsúztató

A képekhez nem kell különösebb kommentár. 2011 nyarának legkánikulább hetében történt az eset, a nyár utolsó pénteki ifijén. Jó volt :-)





Az album címe: Tisza-tó

A nyár végén a kánikula még belehúzott, ezért klasszikus alföldi nyári melegben sikerült a szünet utolsó napjait Poroszlón, a Tisza-tó kapujában eltölteni. A nyaralás izgalmas percei közül kiemelkedik a következő képsorozat, melyen egy kora reggeli Tisza-tavi túra látható. Vízi növények, madarak, tündérrózsák, álomvilág...






Harrer Csokigyár - csokikóstolás

A soproni Harrer Csokoládé Műhely lehetőséget ad finomabbnál finomabb csokijaik megkóstolására. Az írásbeli beszámoló helyén most álljon itt az kb. 100 kép, amelyet csokihabzsolás közben készítettünk.
Köszönet a Harrer Cukrászda munkatársainak, akik valóban profi kóstolót tartottak!


Egy nap a türkizkék tónál - Grüner See, Ausztria

Grüner See, Ausztria... Tavasszal a hegyekből lezúduló gleccserpatakok feltöltik a kis völgyet, elárasztják az ösvényeket és a padokat, és búvárok szállnak alá a 8-9 méteres tó mélyére. Nyáron óceáni türkizkék színben pompázik a tó, amely mellett két másik mesebeli tó gyönyörködteti még az ide látogatókat.
Tragös falucska pedig nincs is messze Soprontól, kb. másfél óra volt az út az S6-os úton. Másfél óra az Alpok paradicsomi tavacskájához :-)